Valg af flyttefirma når du flytter til Spanien

Valg af flyttemand når du flytter til Spanien

Når man gerne vil flytte til Spanien, er der én ting, man ikke kan komme uden om – nemlig at få transporteret sine ting herned.

Og det er faktisk en ret vigtig ting.

Selvom vi selv solgte næsten alle vores ting og kun tog det allervigtigste med herned, havde vi alligevel 12 store flyttekasser, et tv og 2 børnecykler (helt vildt dumt at fragte cyklerne herned :-)), så vi havde også brug for hjælp af et flyttefirma.

Og jeg kan huske, at det var lidt besværligt, for det skulle jo helst passe med at vores ting ankom ret hurtigt efter at vi selv ankom – og så skulle det heller ikke være for dyrt. Men det skulle altså også være et rigtigt flyttefirma med forsikring, og hvor vi følte, at vores ting (12 flyttekasser med vores dyrebareste ejendele) var i trygge hænder.

Vi var heldige, at alting flaskede sig, og at vi modtog alle vores ting til rette tid. For jeg har desværre også hørt om rigtig mange, hvor der har været problemer med mistede ting eller forsinkelser – eller hvor flytningen pludselig blev dyrere end først aftalt.

Man skal derfor passe rigtig meget på, når man vælger flyttefirma, og man skal sørge for at vælge nogen, der har papirerne i orden.

Hvis jeg selv skulle flytte til Spanien igen ville jeg denne gang vælge Torben og Taggaard Movers.

Jeg kender selv både Torben og hans hustru, for jeg har arbejdet med dem begge i forbindelse med deres websites (jeg arbejder jo som webdesigner :-)). Det er nogle ordentlige mennesker, og jeg kan tydeligt høre på Torben – når han taler om flyttefirmaet – at han tager både store og små flytteopgaver meget seriøst. 

Taggaard Movers er specialiseret i flytninger rundt i Europa, og Spanien er faktisk det land, han laver allerflest flytninger til.

Derfor synes jeg, at det er helt oplagt at nævne ham her og videregive denne anbefaling til jer.

Hvis I har lyst til at indhente et tilbud fra Torben skal I blot udfylde formularen her på siden – så får Torben en mail og vender tilbage hurtigst muligt.

Han har lovet mig, at han nok skal tage sig ekstra godt af kunder, der kommer her fra Blog Uno :-).

Sådan, så er den anbefaling videregivet :-).

Indhent tilbud på flytning

    Taggaard Movers flytning

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *