Sommerferie, jubii!

Jubii, sommerferien står for døren, og der venter nogle skønne uger fyldt med udflugter, strand, sol, vennebesøg, vandland og ekstra meget snoller.

Jo jo, det kan da godt være, at børnene har ferie fra 22. juni til midt i september, men det bliver jo først rigtig sommerferie, når jeg også kan deltage i hyggen! Det er nu, den ‘rigtige’ sommerferie starter 🙂

I år har vi valgt at leje en bil for nemmere at komme ud og se nogle af de steder, hvor vi endnu ikke har været. Når man ikke har bil er man jo begrænset af, hvor der går tog og bus hen. Men i to år har vi drømt om se stranden og området omkring Bolonia, der ligger vest for Gibraltar/Tarifa. Så der tager vi en dagstur hen en af de fire dage, hvor vi har lejebil. Nu håber vi bare, at vinden vil, som vi vil. Vi har hørt, at hvis vinden kommer fra en bestemt retning er det forfærdeligt at være på stranden pga. det fygende sand, så det tjekker vi, inden vi kører hjemmefra 🙂
Derudover har vi tænkt på at køre en tur til søerne ved El Chorro, dem har jeg også længe drømt om at se.

Og så kunne det også være fedt bare at tage en dag, hvor vi kører rundt til forskellige butikker og får handlet lidt ind. Vi kan jo ikke bare lige tage i Bauhaus eller Jysk eller Decathlon (stor sportskæde), hvis vi mangler en ting eller to. Jeg kan af erfaring fortælle, at hvis man vil til Decathlon uden bil, skal man først med tog, og så skal man gå i 25 minutter igennem et landskab, hvor der ikke er nogen skygge overhovedet!! (Jeg gik denne tur i juli måned 2014 fordi Decathlon var det eneste sted, jeg kunne finde et korkbælte, og det SKULLE jeg simpelthen have fat i, så Adrian kunne lære at svømme). Det er så også den eneste gang, jeg har taget den tur – hvis jeg skal i Decathlon igen skal det være i bil eller i vinterhalvåret, ha ha.

Det er sjovt at tænke på, at vi Danmark havde to biler og kørte mange km hver eneste dag. Nu er et par dage med bil blevet noget specielt, som vi skal planlægge og betale mange penge for. Men det er også fint – vi nyder stadig at være ‘fri’ for bil i hverdagene, og så passer det os fint at leje en bil for at kunne gøre noget særligt her i ferien.

Jeg så også et opslag på fb omkring den flod i Nerja, som man kan gå i hele vejen op til udspringet, og som skulle være rigtig flot, med vandfald osv. En udflugt dertil frister også lidt. Nu får vi at se, hvad det ender med. Hvis vi oplever noget rigtig fedt eller ser nogle smukke steder, skal jeg nok skrive om det herinde på bloggen.

Jeg ønsker jer alle – i Danmark såvel som Spanien – en fantastisk god sommer.

Og tusind tak fordi I stadig har lyst til at følge med i mine skriverier på bloggen 🙂

8 tanker om “Sommerferie, jubii!

 1. Hanna Sophia siger:

  Skønt at læse im dine /jeres oplevelser. I skulyle prøve at tage ud itl Nerja og gå turen i Rio Cillar. Det er en smuk oplevelse, men lad være med at gøre det i weekender, og kom afsted tidligt om morgenen. God sommer itl jer ?

 2. Maybrith siger:

  Glæd Jer til Bolonia – fantastisk strand. Det blæser som regel meget derude, men det er en del af oplevelsen ??☀️
  Vi bor i MijasPueblo og kører gerne de 300 km i alt tur/retur jævnligt for at komme til Bolonia/Atlanterhavet. Lav et “is-stop” ved kiosken ved Gibraltarstrædet (efter Tarifa)
  God ferie ☀️?☀️

 3. Barbara, Belgien siger:

  Hos Decathlon kan du bestille på deres hjemmeside og få det sendt (det kan man i hvert fald i Belgien – ikke at det hér er et problem, det der med ingen skygge på vejen derhen 🙂 !!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *