Vi har fået ny lejlighed, jubii! En rigtig charmerende perle midt i Torremolinos med den flotteste udsigt over hav og strand. Lejligheden i sig selv er halvgammel og vi går og reparerer en masse småting, men hold nu op, hvor føles det bare som at komme hjem!

Vi har haft lejligheden i knap 4 uger nu, og i hele denne tid har vi bare gået med et stort smil på, for vi føler virkelig, at vi (igen) er landet det helt rette sted.

Og det er netop det, jeg gerne vil skrive om i dette blogindlæg, nemlig det der med at føle sig hjemme.

På vores nye terrasse med nøglerne:

Ny lejlighed i Spanien

Det har nemlig været et stort problem for os de sidste to år og også en af grundene til, at vi valgte at flytte fra den flotte og moderne lejlighed, der har været vores hjem de sidste par år. Vi startede jo vores tid her i Spanien i en charmerende lille 2-værelses på en lille blind vej. Lejligheden lå i “Bloque Uno” (deraf navnet på denne blog), og vi havde 4 helt fantastiske år i den lejlighed. Her havde vi en masse skønne naboer, og især sommeraftenerne var helt specielle, hvor alle børnene i bygningen legede sammen i poolen, imens vi voksne sad og hyggede og snakkede. Der var en helt særlig stemning (familiær, som vores spanske venner kalder det), og på trods af, at vi dengang ikke var flydende i spansk, var vi og vores børn en central del af disse hyggelige stunder. Og jeg skal da lige love for, at vi fik lært meget spansk på disse lange aftener med naboerne i poolområdet.

På dette billede er alle børnene i gang med at lege i poolen i vores første lejlighed:

Ny lejlighed i Spanien - den gl pool