På strandpromenaden med løbehjul og rulleskøjter

På strandpromenaden med løbehjul og rulleskøjter

Jeg havde egentlig ikke tænkt, at vi skulle lave nogen #familieaktivitet i denne weekend, for på tirsdag rejser vi jo til Danmark i en uge, så det ville være fint lige at få slappet lidt af og pakket.

Men hold nu op, hvor er vejret bare smukt i dag! Næsten helt vindstille og med høj solskin.

Pludselig var det som om, at stranden og havet kaldte på mig, og så kom vi alligevel lidt ud 🙂

Vi pakkede løbehjul og rulleskøjter ned i bilen, og så kørte vi helt ud i den ende af Torremolinos, hvor strandpromenaden slutter (i området, der hedder Los Álamos). Det er nemlig her, at strandpromenaden (eller ‘paseoen’, som vi kalder den) er bredest, og hvor der er færrest mennesker. Det er et super sted at rulle på rulleskøjter, skateboard, løbehjul eller at køre på cykel.

Som jeg kørte der på mine rulleskøjter – med solen i ansigtet og det blå hav lige til venstre for mig – kunne jeg næste mærke, hvordan batterierne  blev ladet op. Jeg elsker at være tæt på havet, og sådan en tur her er altså virkelig lækkert 🙂

Da vi kom retur blev vi enige om lige at snuppe en cola på standrestauranten, hvor vi havde parkeret. De havde et lækkert lounge-område, hvor vi kunne sidde og dase i nogle store sækkestole, og det var faktisk et virkelig hyggeligt sted. Deres menukort så dog også tiltalende ud, så vi endte med at bestille et par burgere og nogle nachos. Alt var bare virkelig lækkert og hjemmelavet, og denne ‘chiringito’ kan virkelig anbefales. Den hedder ‘Nuevo & Sur’, hvis nogen skulle være interesserede i at besøge den.

Her får I lige et link til stedet på Google Maps her.
Det er her, hvor strandpromenaden ender, og hvor restauranten ligger.

Nu vil vi så lige slappe af i et par timer, inden turen går til Plaza Mayor, hvor Adrian har inviteret os alle ind at se ‘How to train your dragon 3’ (han vandt mandelgaven, der var en biograftur for 4).

Forberedelserne til Danmarksturen er vi ikke heeeelt nået til, men mon ikke vi kan nå at pakke i morgen eftermiddag? 🙂

God søndag derude, folkens.

Jeg har indsat et par billeder fra turen.
Læg især mærke til den selfie, hvor jeg fik os alle 4 med. Ikke alene har begge børn lukkede øjne, men jeg formåede også at opstille billedet med en superflot baggrund med en byggeplads og 3 skraldecontainere (på trods af, at havet er lige på den anden side). Jeg beklager – jeg gør mit bedste for altid at få nogle gode billeder til bloggen, men nogle gange tænker jeg mig ikke om, ha ha.

En kommentar til “På strandpromenaden med løbehjul og rulleskøjter

  1. Henrik Rasmussen siger:

    I sidste uge var jeg en uges tid lige ved Carvajal station, 27 minutters bilkørsel fra Nuevo & Sur. Og det er er jo til at blive glad i låget over det dejlige vejr. Gik en 4 1/2 kilometers tur fra Carvajal station langs strandpromenaden i Benalmádena og Fuengirola (er det Paseo Marítimo, den hedder). Det er anden gang vi er der. Skønt sted. Og jo, batterierne blev ladet op. 24 grader, mens der var 6 grader i Roskilde. Det er så dejligt at læse dine indlæg om livet i Spanien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *