På ridetur på solkysten

En fantastisk gevinst

I går var hele familien på ridetur i bakkerne bag Fuengirola imens solen gik ned. En både smuk og sjov tur, som vi sent vil glemme.

Og hvordan i alverden endte vi der? Jo, jeg vandt såmænd en konkurrence på Facebook, hvor gevinsten var en ridetur på landet. Hvor heldig har man lov at være? 🙂

Så i går kl. 18.00 ankom vi til Finca Krimalina, spændte og en smule nervøse. Jeg overdriver ikke, når jeg skriver, at vi ikke er de mest erfarne ryttere, så vi var alle lidt spændte på, hvordan det skulle gå.

Det er et skønt sted. Når man bor i byen, er det som at komme ind i en helt anden verden – der var heste overalt, en masse hunde og endda en papegøje, der kunne sige ‘Hola’. Så vi gik rundt og kiggede på det hele, imens vores guide gjorde sig klar til turen. Vi skulle på tur med Emilie (der viste sig at være dansk), den daglige leder af Fincaen.

Da vi havde fået udleveret ridehjelme og ridestøvler, blev vi præsenteret for de heste, vi skulle ride på. Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet, men jeg må indrømme, at mit hjerte lige sprang et slag over, da jeg så størrelsen af de heste, som børnene skulle ride på. De var jo KÆMPESTORE. Altså… måske var de ikke kæmpestore men bare helt almindelig hestestørrelse, men da jeg så mine små børn ved siden af dem, så de godt nok høje ud!

Men Emilie forsikrede os om, at de to heste var søde og rolige, og jeg så til imens børnene kom op at sidde på de gigantiske heste 🙂

Vi red på små stier, og børnenes heste var – som lovet – stille og rolige og traskede jo bare derudaf uden den mindste lyst til at være vilde eller stikke af. Så da det første kvarter var gået og jeg kunne se, at børnene havde styr på tingene, begyndte jeg også at slappe af og nyde naturen. Og sikken natur! Vi red rundt i bakkerne bag Fincaen, og det var en fantastisk måde at nyde naturen og udsigten til bjergene. Under turen begyndte solen endda at gå ned, hvilket gav et helt specielt skær og blot gjorde alting endnu smukkere.

Da vi efter ca. 1½ time kom retur til Fincaen kunne børnene slet ikke få armene ned. De syntes, at det var SÅ fedt og var allerede klar til at tage endnu en tur. Og der er vist ingen tvivl om, at det ikke er sidste gang vi tager på en ridetur, hele familien. Nu ved vi hvad det handler om, og ungerne blev rigtig gode til at styre hestene, så det kunne være sjovt at prøve at ride igen. Adrian, der så ud som om at han havde redet hele sit liv, kunne også godt tænke sig at lære at trave m.v. Så det er kommet på ønskelisten 🙂

Om Fincaen

Jeg kan klart anbefale at tage på udflugt med Finca Krimalina – det er virkelig et sted med charme, og man er slet ikke i tvivl om, at Emilie er virkelig dygtig.

Læs evt. mere på deres hjemmeside eller deres Facebookside. Emilie taler både dansk, engelsk og spansk flydende, så sproget er ikke noget problem.

Det koster 20 euro pr. person for en time, og ønsker man 1½ time, er prisen 25 euro pr. person (hvis jeg husker korrekt).
De tilbyder også rideundervisning – disse priser fremgår af hjemmesiden.

Et par fotos

Jeg vedhæfter et par fotos fra turen, og jeg håber, at det kan ses, hvor smuk naturen er.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *