Levering fra Mercadona

Levering fra Mercadona
[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]I den forgangne uge var der én eftermiddag, der skilte sig ud som værende ekstra god. Det var nemlig der, hvor vi for første gang fik leveret varer fra Mercadona.

Vi havde givet den gas og bestilt varer til en hel måned, så vi var lidt spændte på, om vi skulle gå i rutefart fra porten til lejligheden for at bære alting ind. Men der blev vi positivt overraskede: Leveringsmanden kørte varerne helt ind i vores lejlighed på en sækkevogn, og det var endda pakket i store poser med frosne varer og køleskabsvarer hver for sig.

Hvis vi ikke havde stået og taget imod alting, er jeg faktisk overbevist om, at han også ville have sat varerne helt ind i køleskabet for os 🙂

Vi modtog alle de korrekte varer og oplevede ingen problemer. Man kunne også vælge at bestille fersk kød fra slagterafdelingen, og jeg kunne med glæde se, at mine bestilte kyllingebryster også var helt, som de skulle være.

Det er skisme smart!

Det eneste, jeg gerne vil påtale er, at Mercadona virkelig burde sætte billeder af varerne på shoppen. Når man stadig ikke er 100% stærk i spansk er det altså en udfordring at få fremsøgt og valgt de rigtige varer uden et foto at holde sig til. Faktisk tog det mig 1½ time at indtaste alle varerne.

Her skal det dog siges, at vi har bestilt varer til hele måneden, så listen af varer var meget lang. Og indkøbslisten har jeg så gemt på hjemmesiden, så jeg kan genbruge den næste gang, jeg bestiller. Denne del – og resten af bestillingsforløbet på hjemmesiden forløb faktisk fint – det var kun lige billederne, som jeg manglede.

Man kan måske undre sig over, hvorfor vi ikke har bestilt på denne måde før?

Vi har jo ingen bil, så min mand køber ind et par gange om ugen og trækker varerne 1,5 km. hjem i trolleyen. Den er normalt helt fyldt op og er ret tung, eftersom der hver uge skal købes mælk, cola, frugt, juicebrikker og meget andet. Af den grund blev vi faktisk anbefalet at undersøge Mercadonas leveringsmulighed allerede da vi flyttede hertil. Vi kiggede også på hjemmesiden, men på daværende tidspunkt tror jeg bare, at det virkede som en lidt uoverskuelig opgave.

Jeg er dog overbevist om, at vi fremover kommer til at bestille fra Mercadona hver eneste måned, således at der herudover kun skal suppleres med en smule frugt og brød en gang imellem.

Jeg var faktisk meget i tvivl om, hvorvidt jeg ville skrive et blogindlæg om vores fantastiske (men måske lidt uinteressante) Mercadona-levering… Men jeg besluttede mig for, at ja, selvfølgelig skal jeg da dele min begejstring med dig! For det er vildt smart… Det betyder, at min mand sparer en masse tid på indkøb, ligesom han ikke behøver at trække den tunge trolley hjem. Og Mercadonas service var der ikke en finger at sætte på 🙂[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_tagline_box backgroundcolor=”” shadow=”no” shadowopacity=”0.7″ border=”1px” bordercolor=”” highlightposition=”top” content_alignment=”left” link=”” linktarget=”_self” modal=”” button_size=”” button_shape=”” button_type=”” buttoncolor=”” button=”” title=”Sådan gør man:” description=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””]- Gå til www.mercadona.es
(der kan evt. vælges engelsk sprog)
– Opret en bruger på siden
– Opret en adresse til brugeren
– Læg en masse varer i kurven
– Gem evt. din vareliste til en anden gang
– I checkout vælger du et leveringstidspunkt
– I checkout vælger du at betale kontant ved levering eller med betalingskort
– Du modtager en bekræftelse på e-mail

Det koster 7,21 euro at få leveret ud, og der er ikke krav om noget minimumskøb for at kunne få leveret.[/fusion_tagline_box][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

15 kommentarer til “Levering fra Mercadona

 1. Louise siger:

  Indrømmet, jeg har også været nysgerrig på denne leveringsmulighed. Interessant med nogle der har prøvet den af “på dansk” 🙂

  • Sarah Jacobsen siger:

   Jeg kan kun anbefale at prøve det 🙂 Den del med at finde de rigtige varer at lægge i indkøbskurven er lidt tricky i starten, men bliver nemmere efter den første håndfuld. Og hvis man sidder med varen og kan se mærke og indhold, er det noget nemmere.
   Mvh. Sarah

 2. Michaela siger:

  Jeg får herhjem,e i DK leveret madpakker hver mandag, så vinhar aftensmad rim hverdagene. Så er vi sikret god og varieret mad hver aften, da mit arbejdsskema godt kan se lidt vildt ud. Så jeg synes det er vildt fedt du skriver….jeg lærer SÅ meget af din blog (har droppet min egen, da jeg simpelthen ikke har tid).

  Vi flytter om 6 uger (who’s counting ?) og jeg er vildt glad for at se, at jeg kan få en lignende ordning !!

  Så intet er uinteressant fra min siden

  • Sarah Jacobsen siger:

   Fedt at høre, så vil jeg fortsætte med også at poste disse lidt ‘mindre interessante’ opslag 🙂
   Ærgerligt med din blog, men forstår godt at du har andet at bruge tiden på lige pt…. 6 uger er jo snart gået 🙂
   Mvh. Sarah

 3. Linda siger:

  Hej Sarah super dejligt at læse din blog, vi har hus længere nordpå, ved Moraira/Bentachell Costa Blanca kysten, kan man på Marcadonas side også bare bestille et kort for discount, er ikke så skarp i det spanske endnu.

  • Sarah Jacobsen siger:

   Hej Linda.
   Dejligt at du kan bruge min blog 🙂
   Hvad mener du med at ‘bestille kort for discount’? Jeg tror ikke at Mercadona har medlemskort, ligesom f.eks. Carrefour har. Det er jeg i hver fald ikke stødt på. Hvis det er det, du mener.
   Mvh. Sarah

 4. Annemarie Madsen siger:

  Spændende, dét ku’ vi godt bruge, hér ude på landet, men dét jo for langt, hi hi.?.
  Kunne ønske mig, at ABC havde en lignende ordning, dét må du opfordre din søster til at foreslå chefen.
  Go søndag down there.

 5. Annette Rosengren siger:

  Tak for tippet. Jeg har også tænkt på det, og vil nu prøve det. Transportgebyret er jo rørende billigt. Men…jeg fik engang leveret i et andet europæisk land, hvor transporten også var billig, men jeg lagde mærke til, at priserne på alle varer var højere end i butikken. Har du lagt mærke til noget i den retning, Sarah?
  Mvh Annette

  • Sarah Jacobsen siger:

   Vi bruger en indkøbsapp, hvor vi har alle priser på de normale dagligvarer tastet ind, og jeg kunne se at det var de samme priser, som de kørte med i webshoppen. Så det er helt, som det skal være 🙂 Da jeg var i gang med at bestille varerne på nettet navigerede jeg ofte også ved hjælp af priserne, hvis der var et par varer, der hed nogenlunde det samme.
   Mvh. Sarah

    • Sarah Jacobsen siger:

     Den hedder ‘Food Planner Pro’. Det kan godt være at der findes bedre madplans-/indkøbsapps, men vi har brugt ret lang tid på at få oprettet alle varer med pris og inddelt i kategorier, så nu holder vi os til denne, he he.
     Mvh. Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *