Til koncert med Stig Rossen i Torre del Mar

Stig Rossen koncert i Spanien

Vi havde ventet og glædet os i månedsvis til intimkoncerten med Stig Rossen. Jeg har jo været fan i mange år, og så er det også lidt ekstra specielt, når det foregår hernede i Spanien.

Min daværende arbejdsgiver var sponsor for Maddie og Costa-Events, som stod bag arrangementet med Stig Rossen.

Det betød, at jeg fik lov til at lave en ny hjemmeside til www.costa-events.com, og så betød det også, at jeg meget hurtigt fik at vide, når der er en kunstner, der kom til kysten.

Så da jeg fandt ud af, at Stig Rossen skulle spille en intimkoncert, satte jeg straks kryds i kalenderen og arrangerede, at børnene også skulle med. Nu hvor de er 8 og 10 år, tænkte jeg, at de måtte være store nok til at værdsætte lidt god musik. Og jeg fik ret 🙂

Det foregik i Torre del Mar, hvilket for os jo kræver leje af bil og en times køretur, men hold da op, hvor er stedet flot.

Det blev afholdt på Parque del Rio, hvor der var dækket smukt op med lys, spejle, stofdækkede stole og en guitarist, der underholdt til velkomstdrinken. Det var virkelig et flot setup!

Stig Rossen koncert - vi er klar

Og så fandt vi også hurtigt ud af, at når der står ‘intimkoncert’, så mens der virkelig ‘intim’!

For Stig Rossen stod da blandt gæsterne og talte og grinede, indtil koncerten gik i gang, og i pausen gik han igen rundt blandt gæsterne. Han var helt nede på jorden, sød og venlig, og Adrian og Sofia var superglade for, at de fik lov til at få taget et billede med ham. Da vi fortalte ham, at vi havde hørt sangene fra Tarzan hele ugen, lovede han også, at han skulle synge et par sange for dem. Og jo jo, det kan da godt være, at det hele tiden har været planen, at han ville synge 2 sange fra Tarzan og 1 fra Løvernes Konge, men ungerne følte i hvert fald, at han sang dem, fordi de havde spurgt ham. Og så kunne det jo ikke være bedre!

Vi voksne var også glade og tilfredse, skal det siges… Han var godt omkring reportoiret og sang både en masse musical-sange, andre klassikere og en festlig udgave af ‘Vi danser Rock og Rul’, som man kun kunne blive i godt humør af.

Og sikke en stemme…

Jeg lytter meget til hans album, der er indspillet med symfoniorkestret, så i løbet af den første sang skulle jeg lige vænne mig, at lyden jo er en helt anden, når han synger til en indspilning. Jeg må lige sige til Maddie, at han skal have symfonikorkestret med næste gang, he he.

Men det vænnede jeg mig dog hurtigt til, og så lænede jeg mig jo blot tilbage og nød den smukke koncert.

Ungerne var dødtrætte, da koncerten var slut, men det var tydeligt, at de havde nydt at være med. Og Per og jeg var glade for at have delt aftenen med dem og dybt taknemmelige for, at Stig lige havde givet dem den ekstra store oplevelse ved at hilse personligt på dem.

Et par dage efter intimkoncerten fortsatte Stig til de to oktoberfester, som Costa-Events også afholdt, og efter hvad jeg hørte, var det to MEGET festlige aftener 🙂

Faktisk har Maddie booket Stig til næste års oktoberfester allerede, men denne gang som ‘Stig og Vennerne’, hvor Stig spiller sammen med de originale musikere fra ‘Bamses Venner’. Jeg er slet ikke i tvivl om, at dette også bliver noget af et show.

Endnu en gang tak til Maddie for den særlige koncertoplevelse – vi ses helt sikkert til endnu et event fra Costa-Events snart 🙂

2 tanker om “Til koncert med Stig Rossen i Torre del Mar

  1. Maddie siger:

    Tusinde tak Sarah ❤ det glæder mig vores børn fik en smuk aften (og os) og ja, “det er virkelig ham der synger til disney filmen ” 😉
    Kram til jer alle fire ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *