Hjemmelavede tryllestave i bedste Harry Potter-stil

Hjemmelavede tryllestave

Hjemme hos os bruger vi rigtig meget tid i juleferien på at lave aktiviteter sammen. Vi laver hjemmelavede julegaver, vi klipper julepynt, bager småkager, laver konfekt samt andre hyggelige projekter, som vi kan finde på.

I år var det Per, der fandt på den mest cool aktivitet. Noget, der er så cool og som vi havde så meget sjov med, at jeg føler, at jeg er nødt til at dele det med jer.

Jeg tænker nemlig, at der er mange andre fans af Harry Potter derude, som vil synes, at idéen er sjov?

Ja, overskriften har jo allerede afsløret det – vi lavede simpelthen vores egne hjemmelavede Harry Potter-tryllestave.

Jeg er normalt ikke den kreative type overhovedet, men jeg må da indrømme, at jeg blev helt grebet af projektet og bruge lang tid på at male min tryllestav og jeg limede endda en lille ‘ædelsten’ på.

Og det fedeste er, at det faktisk er ret nemt at lave. Man skal kun bruge 3/4 ting:

  • Spisepinde
  • Limpistol (sådan én, der kan sprøjte med varm lim)
  • Maling
  • Evt. lidt snor

Alle ovennævnte ting kan købes i en af de mange kinabikse hernede, og har du ikke allerede en limpistol, så er det altså på tide, at du får dig én. Vi bruger limpistolen til mange ting herhjemme, og når lim virkelig skal holde, er det den bedste løsning.

Konceptet er, at man putter lim og evt. snor rundt på den tredjedel af spisepinden, der er tryllestavens håndtag. Man putter altså lim på imens man stille drejer spisepinden for at danne et mønster. Hvis man har lyst, kan man også binde lidt snor rundt, for at give den et mere rustikt look.

På billedet her kan du se fire forskellige bud på tryllestave – nogle med snor og andre uden.

Hjemmelavede Harry Potter-tryllestave

Når limen efter kort tid er tør, maler du tryllestaven. På min tryllestav (den mørke med den røde ædelsten) malede jeg første hele staven i sort, og så duppede jeg rød/brun farve med en svamp på håndtaget bagefter for at give den et slidt look. Jeg er ret godt tilfreds med resultatet, ja faktisk helt stolt, for jeg synes faktisk, at den ser rigtig cool ud og at den sagtens kan konkurrere med diverse Harry Potter-merchandise, som man kan købe rundt omkring.

Her i denne video kan du se et bud på, hvordan man kan gøre: https://www.youtube.com/watch?v=Ri9YbgKq5mk

Det er vildt hvor flot et resultat man kan få med så simple ting, ik’?

Da tryllestavene var færdige, brød børnene da også straks ud i en besværgelseskamp for at teste deres nye tryllestave. For sådan en leg er da meget sjovere, når man har en rigtig tryllestav 🙂

Hjemmelavede tryllestave, Adrian og Sofia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *