Glade fødselsdagstanker og en ny gadget til bloggen

Kender I det med, at efterhånden som man bliver ældre, så betyder din fødselsdag mindre og mindre? Jeg selv har det sådan, at jeg glemmer, at det snart er min fødselsdag, og så kommer jeg i tanke om, at ‘nåh ja, jeg skal jo også lige bestemme, hvad vi skal have at spise’.

For udover at blive vækket med sang og gaver, så er det fede herhjemme også, at fødselaren helt selv må bestemme, hvad vi skal have til aftensmad – og så bliver det lavet til ham/hende. Faktisk kan man helt undgå at røre en finger på sin fødselsdag, hvis man trækker ‘fødselsdagskortet’. Så det skal man jo lige huske at udnytte :-),

Nu skriver jeg, at jeg ikke går så meget op i min fødselsdag, og det er helt korrekt. Det er jo bare et tal, der bliver en tak højere. Men jeg synes altså, at årene flyver. Tænk, at jeg allerede er 37. Hvor blev alle de år af? Tjoh, jeg kan jo kigge på mine store børn og se, at der alligevel må være gået nogle år. Og jeg har en helt anden karriere, end da jeg var i 20’erne og arbejdede i retssystemet. Og så har vi forresten også skabt os en tilværelse i Spanien.

Det er det, jeg har brugt årene på.

Og jeg synes bestemt, at de er godt brugt.

Jeg har to fantastiske børn, en mand, som jeg elsker umådeligt højt og på alle måder et skønt liv. Jeg klager bestemt ikke.

I går faldt jeg faktisk over et klenodie, da jeg ryddede op i mine smykker. Jeg fandt et guldhjerte, som Per gav mig, da vi begyndte at komme sammen – for 20 år siden. Hjertet kan åbnes, og indeni er et billede af en meget ung Per med meget langt hår – samt en lille seddel fra ham, som også er 20 år gammel. Jeg kunne ikke lade være med at smile, for selvom jeg ikke er særlig sentimental hvad angår genstande, kan jeg tydeligt huske denne halskæde. Det var en dejlig tid – men tiden nu er altså endnu dejligere. Og så skidt med, at tallet nu står på 37. Jeg har nemlig alt, jeg kunne ønske mig.

Hov, og jeg må da også hellere lige fortælle, hvad Per og børnene gav mig i fødselsdagsgave i morges. Det er nemlig noget her til bloggen 🙂 Nemlig et aktivitets-kamera (hedder det det?), som kan tage billeder og video under vand og ‘på farten’. Vi har nemlig en masse udflugter planlagt her til forår og sommer, og jeg vil gerne være i stand til at dokumentere det hele, så jeg fortælle det på bloggen. Så I kan ikke komme og sige, at jeg ikke tænker på jer, mine kære bloglæsere 🙂

Så det har været en rigtig hyggelig fødselsdag indtil videre, med sang, gaver og en masse fødselsdagshilsener (som altså varmer, når man bor så langt væk). Og så vågnede jeg også op til endnu et salg af min bog ‘Hvor Solen den Danser’. Det gør mig også altid så glad, hver gang der er én, der køber min bog. Så tak for denne lille ekstra fødselsdagsgave kan jeg sige til Jens Christian, der er den glade køber 🙂 Jeg skal så også lige et smut på posthuset senere for at sende den, men det vil passe mig rigtig fint med en lille gåtur.

Det var lige lidt dybe tanker fra mig her på min fødselsdag. Jeg håber, at I får en lige så god dag som jeg i dag :-).

6 kommentarer til “Glade fødselsdagstanker og en ny gadget til bloggen

 1. Hanne Nielsen siger:

  Rigtig Hjertelig tillykke , ja årerne år , og underligt at de ligepludselig går hurtigere end før:-) men det er fakta . Dejligt at læse blokken som tit “for mig ” rykker i noget fra år før .. <3

 2. Annette Henrimsen siger:

  Hej Sarah
  Stort tillykke med fødselsdagen…….dejligt at du har haft en dejlig dag -på trods af alderen (37 er altså 8ngen alder -siger en på 66)
  Jeg har stor fornøjelse/glæde af at følge og læse din blog og følge jeres for eredel og flytning til dejlige Spanien. Jeg købte din bog i fredags og glæder mig til den kommer.
  Ha’ en dejlig dag fortsat.
  Hilsner fra kolde DK
  Annette Henriksen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *