Fotoshoot og gang i karrieren

Fotoshoot og gang i forfatterkarrieren

Nu nærmer vi os endelig slutningen af august, og vi kan så småt mærke, at varmen bliver en smule mere udholdelig, og at vandet i havet bliver køligere :-).

Vi nyder dog stadig det sidste af vores ferie sammen med børnene. De skal jo først starte i skole igen den 15. september, og inden da skal vi faktisk et lille smut til Disneyland. Noget, vi havde planlagt at gøre i 2020, men det gik i vasken af åbenlyse grunde.

Vi er jo vant til at børnene har meget lang sommerferie (2,5 måned), men så lang tid kan Per og jeg jo ikke lade være med at arbejde. Så vi tog i starten af juli nogle dage til Almería på ferie sammen med min far, og så har vi ellers arbejdet om formiddagen og lavet aktiviteter sammen med børnene om eftermiddagen/aftenen. Det har fungeret supergodt, og vi har haft en virkelig skøn sommer med en masse oplevelser, og hvor der har været plads til både arbejde og ferie. Sådan er det jo, når vi begge er selvstændige, så må man få det til at passe sammen.

Noget af det, der har fyldt meget her til sommer, har været færdiggørelsen af Pers Udhængt-trilogi. Tredje og sidste bog er nemlig skrevet færdig nu, og den udkommer på dansk og engelsk her den 1. september. Det er altid en spændende proces, og her med tredje bog i serien har det været endnu mere sjovt, for flere fans har skrevet og spurgt til status, og der er solgt rigtig mange eksemplarer i forsalg.

I forbindelse med lanceringen af bogen i Danmark kommer der sikkert også til at udkomme artikler og lignende, så vi har været nødt til at få taget nogle nye billeder af Per.

Og lad mig sige det sådan her: Min mand er et helt fantastisk menneske … men fotogen, det er han sgu ikke :-). Og jeg kan heller ikke ligefrem trylle med et kamera. Så vi besluttede os simpelthen for at hyre en professionel fotograf for at få taget nogle gode billeder af Per denne gang.

Og hold nu fast, hvor var det en god beslutning.

Vi tog fat i Lars fra L.C. Photography (en dansker), og han kiggede forbi en formiddag med sin store kuffert med kameraudstyr og linser. Og så gik han ellers i gang med at tage en masse fotos af Per.

Jeg var især meget imponeret over Lars’ måde at positionere motivet på og sørge for at finde en rolig baggrund, han kunne sløre, så Per kom skarpt i fokus. Det fungerede virkelig godt, og billederne vi fik derfra, taler også bare for sig selv.

Når jeg sammenligner de professionelle billeder med dem, som jeg tog af Per for et år siden med min telefon, er det næsten helt pinligt, så stor forskel der er, he he.

Nåh, skidt med det jeg er bare glad for, at vi nu og fremover har en stak gode fotos, som jeg ikke er bleg for at sende til de danske medier, når der skal laves noget presse.

Hvis du også overvejer at få taget professionelle billeder, så kan Lars kontaktes via hans Facebookside her.

Han bor øst for Málaga men kører også gerne her vestpå. Og hans pris for et fotoshoot og f.eks. 12 fotos (som vi fik), er helt igennem fair. Og så er han bare et rigtig rart menneske :-).

Vi har faktisk lige brugt et af billederne til et opslag på Facebook. Første bog i trilogien er nemlig lige blevet nr. 1 på Amazons bestsellerliste i USA, og så ville Per lige lave et sjovt opslag.

Tænk lige – den 1. september udkommer tredje bog indenfor kun et år. Og i dag er den engelske version af bogen lige røget til tops på bestsellerlisten.

Jeg må godt have lov at være lidt stolt af min dygtige forfatterægtefælle, ik’?

Det er i hvert fald dejligt at se, at han er landet på helt rette hylde som forfatter, og at læserne også tager virkelig godt imod bøgerne med gode anmeldelser og amerikanske superfans, der køber signerede bøger. Og jeg selv trives også rigtig godt med at lave det praktiske mht. bøgerne og med at arbejde med min danske webshop og hjemmesider. Det gælder jo om at arbejde med noget, der ikke føles som arbejde, ik? Og det er der, både Per og jeg er nu.

Og det giver os tid og overskud til at nyde tiden med børnene, der jo allerede er 13 og 15 år nu. Hold nu fast, hvor tiden bare flyver. Jeg må også hellere snart skrive et indlæg om hvordan det går med deres skolegang her efter 8 år i Spanien.

Men nu vil jeg lukke min pc og gå ud på terrassen og nyde en is med resten af familien :-).

I må have en dejlig eftermiddag/aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *