Job i Spanien – hvor skal man lede?

At finde et job hernede i Spanien er noget af det første, man kigger på, når man står for at flytte. For en fast indtægt er jo hele grundlaget for, at man kan betale sin husleje og bygge sig en tilværelse hernede.

Det er det allerførste, man gerne vil have på plads, men desværre er det også noget, som er svært at få styr på alt for mange måneder i forvejen – for det er jo de færreste virksomheder, der ansætter 6 eller 12 måneder ud i fremtiden. Så i nogle tilfælde er man simpelthen nødt til at vente med at få jobsituationen på plads, indtil flyttedatoen nærmer sig lidt – og det kræver is i maven :-).

Jeg vil dog alligevel anbefale at undersøge jobmulighederne meget grundigt og tage fat i de forskellige arbejdsgivere for at finde ud af, hvilke muligheder, du har.

Her på siden har jeg samlet en række aktuelle jobopslag, og nedenfor har jeg også linke til andre steder, som ofte har jobopslag.

Happy Hunting 🙂

Aktuelle jobs

Disclaimer: Jeg (Blog-uno.dk) har intet med jobopslagene at gøre, men forsøger blot at samle de jobopslag, jeg har set rundt omkring, på ét sted. Du er velkommen til at kontakte mig på info@blog-uno.dk, hvis du også gerne vil have din virksomheds jobopslag vist her.

Forholdsregler inden du underskriver en arbejdskontra