El Caminito del Rey – en vandretur i de smukkeste omgivelser

El Caminito del Rey er jo ‘det helt store’ her i området, hvor man får en helt spektakulær naturoplevelse samtidig med, at man får prikket lidt til eventyrlysten.

Jeg har også flere gange haft lyst til at tage derhen i løbet af årene, men i en lang årrække var børnene jo for små til at tage med, og så skulle vi finde børnepasning. Og uden bil var det heller ikke så nemt at komme derhen, så det blev bare aldrig rigtig til noget.

Men nu har børnene har jo en alder, hvor de faktisk kan komme med og vil få rigtig meget ud af det. Og nu hvor vi har bil, er det jo kun en times kørsel, så i 2019 kom vi endelig af sted.

Jeg ved, at billetterne hurtigt bliver revet væk, og ganske rigtigt var det næsten umuligt at finde 4 ledige billetter i en weekend, så det blev i stedet en onsdag eftermiddag, efter at børnene var kommet hjem fra skole.

Både Per og jeg var meget spændte på, hvordan turen ville gå. Selvom der er meget info på deres hjemmeside, så er det bare så rodet skrevet og rodet struktureret (som spanske hjemmesider normalt er :-)), så jeg syntes egentlig ikke, at vi var specielt godt forberedt, da vi tog hjemmefra. Men det viste sig egentlig at gå ret gnidningsfrit, da vi først fandt frem til stedet.

Og hold nu fast, hvor var det flot! Vi havde en helt fantastisk eftermiddag alle 4, hvor vi nød den smukke natur og de dybe kløfter.

Men vi var trætte, da vi kom ud på den anden side, for det er alligevel en 8 km gåtur, og den slutter af med en del trapper. Heldigvis kunne vi tage shuttlebussen retur til indgangen til ruten, hvor vores bil holdt parkeret – gudskelov for denne busservice.

Her får I lige et par fotos fra vores tur: