Tror du at dine ord kan vække drømme, sælge produkter og måske endda påvirke folk?

Vi leder efter en kreativ kollega til at udfylde en ny position som Digital Copywriter for det danske marked. Du vil være en del af et internationalt miljø og være ansvarlig for at sikre en ensartet positionering i søgemaskiner på tværs af vores forskellige websteder.

Som Digital Copywriter vil du spille en vigtig rolle i at definere, hvordan vores brands kommunikerer og præsenteres i søgeresultaterne overfor vores danske kunder. Desuden er du også ansvarlig for at beskytte vores online omdømme.

Du vil også være en nøglespiller i implementeringen af vores SEO-strategi, der kan overvinde udfordringerne ved organisk rækkevidde på det danske marked. Opgaverne for vores danske Digital Copywriter:

Som Digital Copywriter vil du skrive alt vores digitale indhold til det danske marked og sikre, at vi kommunikerer på samme måde på alle vores kanaler, herunder nyhedsbreve, destinationssider, interaktive guider, koncepttekster osv.

Dine opgaver bliver

  • Tekstforfatning (destinationssider, e-mails, interaktive guider, videoer, ofte stillede spørgsmål osv.)
  • Skrive koncepttekster (produktlanceringer, strategiske initiativer, produktkataloger, kampagner osv.)
  • Udføre vores SEO-strategi i Danmark
  • Skrive og poste på sociale medier
  • Implementere vores SEO-strategi
  • Håndtere SoMe kundesupport og anmeldelser
  • Sørge for en god placering på alle platforme

Det er vigtigt, at du er flydende i dansk og har gode tekstforfatteregenskaber. Vi ville elske en der har erfaring med SEO og/eller kommunikation – og er i stand til at konvertere mål til opnåelige opgaver, prioritere aktiviteter og overholde frister.

Vi elsker hvad vi laver – fordi det virkelig gør en stor forskel indenfor e-handel. Interviews vil være på dansk og/eller engelsk.

For mere information – se www.digitalwaves.biz

Send din ansøgning til: mv@digitalwaves.biz