Castillo Monumento Colomares – #Familieaktiviteter

Castillo Monumento Colomares

Som jeg skrev her, vil vi i de næste mange uger gøre en større indsats for at komme ud at opleve noget sammen – nye ting, om vi ikke plejer at gøre.

Vi vil derfor hver weekend lave en ny aktivitet.

I denne weekend tog vi til Benalmádena Pueblo for at se Castillo Monumento Colomares.

Det er et monument, der i 80’erne blev bygget for at hylde Christoffer Columbus, der jo sejlede ud her fra Andalucien, dengang han opdagede Amerika.

Jeg havde faktisk aldrig hørt om dette monument, men fandt det ved et tilfælde på nettet.

Nu, hvor jeg har tænkt mig at ‘anmelde’ en aktivitet hver weekend, har jeg besluttet mig for, at jeg også vil give aktiviteterne stjerner. Min blog er da stor nok til at give stjerner, er den ikke? Jo, det synes jeg bestemt 🙂

Bedømmelse: 2 stjerner

Som familieaktivitet får Castillo Monumento Colomares 2 stjerner.

Det ser flot ud, især når man ankommer i bilen og har udsigt henover slottet og udover vandet. Og det var da også flot bygget, og vi hyggede os med at tage billeder forskellige steder.

Men turen rundt er hurtigt overstået, og flere steder var der lukket, og vi kunne f.eks. ikke komme indenfor i den største af bygningerne.

Heldigvis er prisen ikke så høj, og med en pris på 1,5 euro for børn og 2 euro for voksne, passede den lave pris også fint med den lille tur rundt for at se monumentet.

Alt i alt var det en hyggelig tur, men det er ikke noget, man absolut SKAL se, når man er på Solkysten 🙂

Castillo Monumento Colomares-1

Ønsker I at læse mere om  monumentet, finder i hjemmesiden her, og Feriebolig-Spanien har også skrevet en meget fyldestgørende artikel her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *