40 englændere, et surpriseparty og fornyelse af ægteskabsløfter

Surpriseparty - 50

I weekenden var vi til en fest, vi sent vil glemme. Det var et surpriseparty til en 50 års fødselsdag kombineret med fornyelse af ægteskabsløfter – og i selskab med 40 gæster, der var fløjet ind fra England.

Det lyder som en mærkelig kombination, ik? Lad mig fortælle dig, hvordan det hænger sammen.

Jeg mødte første gang Alison for 3 år siden. Hun – og en spansk låsesmed – bankede på vores dør i vores tidligere lejlighed, fordi hun lige var flyttet ind og var kommet til at låse sine nøgler inde i bilen i parkeringskælderen. Hun ringede så efter en låsesmed, som jo oplyste, at han ikke kunne skifte låsen på sådan en fælles indgang til p-kælderen, for så ville alle de andre beboere få problemer. Derfor foreslog han at ringe på hos en nabo – og det blev så os 🙂

Vi hjalp selvfølgelig Alison ind i parkeringskælderen, og hun takkede mange gange og var vildt flov over det, hun havde fået rodet sig ind i.

Der gik så heller ikke længe før vi mødte hendes mand, Philip. De boede på det tidspunkt halvt i Spanien (i vores bygningskompleks) og halvt i England, fordi de begge lige havde noget arbejde, der skulle afsluttes.

Igennem årene har vi snakket meget med Alison og Philip, som er helt igennem søde og sjove mennesker. De har også tit deres to sønner på besøg, som sørme er lige så søde og venlige 🙂

I mellemtiden er vi så flyttet til en anden lejlighed, og de er i færd med at istandsætte en tudsegammel lejlighed i Málaga centrum, så vi er ikke længere naboer, men stadig venner.

Og det er så baggrunden for, at vi i går aftes befandt os til årets mest specielle og rørende fest.

Alison fyldte nemlig 50 her i sidste uge, hvilket jo er noget helt specielt. Hun havde spurgt et par venner fra England, om de mon havde lyst til at flyve til Spanien for at fejre dagen sammen med hende, men sjovt nok havde de alle andre planer.

Philip havde nemlig arrangeret det helt store surpriseparty for hende, så disse venner havde allerede lagt planer om at flyve til Spanien 🙂

eOg jeg skal love dig for, at hun blev overrasket, da hun ankom til restauranten, hvor alle venner og pårørende fra England var mødt op. Det var rigtig rørende at se.

Udover at arrange, at ca. 40 englændere fløj herned, havde Philip også arrangeret, at de skulle forny deres ægteskabsløfter ved en ceremoni på stranden. Og deres yngste søn, George, skulle (gen)vi dem.

Efter en flot tale til sine forældre fra George sang Phillip en lidt ændret version af Elvis Costellos ‘Alison’ til sin hustru. Det var simpelthen så bevægende – og sjovt. For Philip ved da godt, at han ikke er professionel sanger, så det blev gjort med humor og et glimt i øjet. Noget, som generelt kendetegner de to skønne mennesker.

Nej, det er en aften, vi sent vil glemme 🙂

Vi fik at vide, at vi skulle tage børnene med, og selvom det tydeligvis var en voksenfest, hyggede de sig med at lege med ballonerne på stranden, og de fik også fyret den af på dansegulvet. Vi tog dog hjem omkring midnat, og det var tydeligt, at festen – for englændernes vedkommende – kun lige var startet.

Men det var fedt at få lov til at være en del af – og aftenens forløb bekræfter mig kun i, at Alison og Philip er virkelig søde mennesker. Som vores spanske veninde (der også var med) sagde i går: “Son buena gente”.

5 kommentarer til “40 englændere, et surpriseparty og fornyelse af ægteskabsløfter

 1. Alison Hall siger:

  Thank you for coming, it was great to spend such an amazing evening with friends old and new.
  Our friends have mainly gone now so we are spending a day relaxing and planning our trip away that you kindly gifted us.
  Thank you
  xx

  • Sarah Jacobsen siger:

   We wouldn’t have missed it for the world. It was such a great and special night. The boys really did a great job arranging it all and I was very impressed by the big turnup – even all the way from Malaysia.
   XX Sarah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *